MARKDAL STORIES

KINDERBOEKEN VOOR VOLWASSENEN

In MARKDAL STORIES neemt een kale fotograaf je mee in de wondere wereld van het Markdal. Tijdens zijn wandelingen in het prachtige natuurgebied dat ten zuiden van Breda ligt communiceert hij met de dieren die daar verblijven. Wanneer hij een foto met zijn ‘speciale’ camera van een dier maakte kon hij vervolgens met dat dier praten. De belevenissen die de Kale met de dieren in het Markdal had heeft hij gebundeld in een tweetal fotoboeken waarin naast talloze foto’s ook de gesprekjes tussen hem en de dieren zijn opgenomen. Zo zijn nieuwe fabels ontstaan waarin de dieren menselijke eigenschappen hebben gekregen die voor velen herkenbaar zijn. 

MARKDAL STORIES I

De Kale ontdekt tijdens zijn bezoeken aan het Bredase Markdal dat hij kan praten met de dieren die daar verblijven. Zo praat hij niet alleen met een kauw, maar ook met een koppel ooievaars, een stel domme ganzen, een met zichzelf ingenomen reiger en vele andere karakters. In 16 wandelingen probeert hij te ontdekken hoe het toch kan dat hij alleen in het Markdal met de dieren kan spreken…

Specificaties:
Binding: Harde kaft
Afm.: 280 x 186 mm
Pagina’s: 179
Foto’s: 250+
Papier: houtvrij wit
Prijs: 44,95 €

MARKDAL STORIES II - DE DUIVEL VAN HET MARKDAL

DE DUIVEL VAN HET MARKDAL is het logische vervolg op MARKDAL STORIES waarin de Kale op dezelfde informatieve en komische wijze vertelt over zijn fabelachtige belevenissen met de bewoners van het Markdal. Hij laat je kennis maken met nieuwe karakters en natuurlijk ontbreken ‘oude’ bekenden zoals bijvoorbeeld de ooievaars en Langbek de Reiger niet. Kijk en lees hoe Maria’ s krachten afnemen en wat de gevolgen zijn.

Specificaties:
Binding: Harde kaft
Afm.: 280 x 186 mm
Pagina’s: 280
Foto’s: 400+
Papier: houtvrij wit
Prijs: 48,50 €

Opmerkingen:
– Van MARKDAL STORIES I zijn drie verschillende versies verkrijgbaar die voor wat betreft de inhoud identiek zijn. Alleen de uitvoering is verschillend. Naast de uitvoering met de harde kaft is er een uitvoering met een zachte kaft (37,50 €) en een paperback A5 (27,95 €) versie.  
– Van MARKDAL STORIES II zijn ook drie versies verkrijgbaar: een met een zachte kaft (42,50 €) en een paperback A5 (29,50 €) versie.
– Het door u bestelde boek wordt speciaal voor u gemaakt via de zogenaamde Print On Demand techniek. De levertijd is gemiddeld 3-5 werkdagen.
– Een bestelling vindt plaats via de website van boekenbestellen.nl.
– Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Scroll naar boven